noiembrie 16, 2012

ESTI TU O LUMINA PENTRU CEI DIN JUR?


“Da, Tu îmi aprinzi lumina mea. Domnul, Dumnezeul meu, îmi lumineaza întunericul meu”. [Psalmul 18:28]

 

O cisterna a fost încarcata cu vopsea pe care urma sa o transporte la o fabrica din New York. Atunci cand masina a ajuns în aceasta fabrica, a fost dirijata spre o hala fara geamuri. Soferul s-a speriat cand a observat ca dupa ce a intrat înauntru, usile au fost imediat închise. Cand au venit specialisti ce lucrau aici, acestia au deschis capacele cisternei, si purtand un echipament de protectie special, au luat o sticluta pe care au turnat-o în fiecare rezervor.

Aceasta sticluta continea „radiu”. Prin acest proces vopseaua devenea luminiscenta. A ramas în aceeasi cantitate, aceeasi culoare, dar a capatat alte proprietati. Acum putea sa reflecteze lumina. Devenind luminiscenta vopseaua acum era folosita pentru marcajele de pe autostrazi. Prin intermediul omului, caracteristicile vopselei au fost schimbate, iar prin acest proces tehnologic, vopseaua a început sa lumineze în întuneric.

În acelasi fel Duhul Sfant, lucreaza în viata noastra, transformand-o pentru a deveni o lumina a lumii. Esti tu o lumina care sa transforme întunericul acestei lumi?